Technische Handelsonderneming Kwakkel houdt zich bezig met de productie en verhuur van stroomaggregaten. Sinds 2017 hebben wij een exclusief dealerschap voor Nederland van Grupel Generatoren. Grupel is opgericht op 7 januari 1976 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot de marktleider in dieselgeneratoren geproduceerd in Portugal. De productie-eenheid is gevestigd in Aveiro (Portugal), met een oppervlakte van meer dan 24.000 m2.

Door ons exclusieve dealerschap bij Grupel Generatoren, kunnen wij een breed scala aan generatorsets leveren, uitgerust met componenten van hoge kwaliteit. De bedrijven Grupel en Technische Handelsonderneming Kwakkel hebben een lange ervaring in de productie en verkoop van generatoren, met vermogens tussen 7 KVA en 3500 KVA.

Al onze generatoren kunnen worden geleverd met een geluidsdichte chassis. Het bedieningspaneel kan in de kap van de generator worden geplaatst, waardoor handmatige en/of automatische start mogelijk is. Daarnaast kunnen meerdere generatoren parallel geschakeld worden en desgewenst gesynchroniseerd worden met het netwerk.

Ons team heeft de kennis om reparaties en service uit te voeren van elk type installatie, dat zowel de standaardgeneratoren als aangepaste oplossingen voor elke specifieke situatie omvat. Naast het merk Grupel kunnen wij ook service en reparatie uitvoeren voor de merken Europower, Broadcrown en alle overige gangbare merken.

U kunt bij renekwakkel.com een generator huren, maar er zelf een aanschaffen hoort zeker ook bij de mogelijkheden.

Zo zijn er generatoren die u bij uw feestje gemakkelijk bij kunt zetten, kunt inzetten bij een  stroomstoring in uw stroomnetwerk of als extra stroompunt bij een groot evenement. Vraag hier gerust naar de mogelijkheden.

Stroomuitval... Je moet er niet aan denken!

Wij kunnen service, onderhoud en reparaties verlenen op alle gangbare merken generatoren zoals: Honda, Briggs & Straton, Yanmar, Cummins, John Deere, Caterpillar, Volvo, Detroid, Lister Petter, Hatz, Deutz, MAN, MWM, Izuzu, Toyota, Broadcrown, Wilson, FGWilson, SDMO, Nissan, Perkins, Daewoo, Stamford Newage, Ansaldo, Marelli, Synchro, Mecc Alte Honda, Briggs & Straton, Yanmar, Cummins, John Deere, Caterpillar, Volvo, Detroid, Lister Petter, Hatz,  Deutz, MAN,  MWM, Izuzu,  Perkins , Stamford Newage, Marelli, Synchro, Mecc Alte.