Technische Handelsonderneming Kwakkel verkoopt niet alleen aggregaten, wij verhuren ook aggregaten in verschillende vermogens.

Niemand kan tegenwoordig nog zonder stroom. Je moet er niet aan denken: een stroomstoring. Een uurtje overleven we nog wel, maar duurt een storing wat langer, dan raken we toch wel een beetje in paniek. Hoe moet dan bijvoorbeeld de koffie worden gezet of de smartphone worden opgeladen. Hoe lukt dat zonder stroom? Wij verhuren onder andere ook kleine aggregaten voor deze problemen.

Misschien zit u wel met de hele buurt zonder stroom? Dan is het misschien een optie om te overwegen om een grotere noodstroom-aggregaat bij u in de straat te zetten, waar u met meerdere huishoudens tegelijk de stroom kunt aftappen.

Wij bieden voor elke stroomgelegenheid de juiste aggregaten aan. Niet alleen voor een stroomstoring, maar ook voor evenementen (inclusief elektro-technicus, die het hele evenement aanwezig zal zijn). Wij hebben een zeer ruim aanbod van generatoren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u zonder stroom komt te zitten.

Wij verhuren verschillende soorten en maten generatoren. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie. Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.