Overal is energie voor nodig, maar niet overal is een aansluiting voor elektrische energie aanwezig. Bijvoorbeeld bij het organiseren van een festival. Deze worden meestal in een weiland of open veld georganiseerd en logischerwijs is daar niet zomaar een stopcontact aanwezig om een muziekinstallatie met de bijbehorende verlichting enzovoort op aan te sluiten.

Misschien woont u wel in een gebied waar regelmatig de stroom uitvalt en heeft u daar een onderneming waar altijd stroom aanwezig moet zijn. Denk hierbij aan een horecabedrijf met veel versproducten in de koeling, het ziekenhuis of een kliniek waar medische apparatuur altijd moet werken.

Genoeg redenen om voor een eigen generator te kiezen. Technische Handelsonderneming Kwakkel biedt de mogelijkheid en kan hierin veel voor u betekenen. Wij hebben een ruim aanbod van aggregaten in verschillende vermogens.  Vraagt u ons gerust om informatie betreft het aggregaat waar uw interesse naar uitgaat. Wij helpen u graag en geven graag advies zodat u de juiste aankoop doet.

Voor het aanschaffen van een generator en meer informatie geven wij u graag advies.

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.